Graag nodigen wij – de Cliëntenraad van Geldrop-Mierlo – u uit voor deelname aan ons CLIËNTEN-PANEL en wel om de volgende reden.

Een van de taken van de Cliëntenraad is het toezicht houden op de uitvoering van het beleid voor de Minima. Daar de gemeente Geldrop-Mierlo een deel van haar uitvoerende taken heeft ondergebracht bij het Werkbedrijf Senzer te Helmond behoort het ook tot onze taak om naast het toezicht op de uitvoeringen van het beleid door de gemeente ook de activiteiten van het Werkbedrijf Senzer op de voet te volgen.

Om onze controletaak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen hebben wij uw hulp nodig om geïnformeerd te worden over het dagelijks gebeuren bij het Werkbedrijf Senzer en bij de gemeente ! Alleen u – als Cliënt – weet en ervaart hoe Senzer met u omgaat en op welke wijze de gemeente u behandeld en bejegend.

Daarom nodigen wij u uit lid te worden van ons CLIËNTEN-PANEL

HOE KUNT U DEELNEMEN ?

Door u als KANDIDAAT voor dit Panel beschikbaar te stellen en u aan te melden via onderstaand e-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alleen uw e-mailadres is voldoende !

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?

U ontvangt van tijd tot tijd via de mail een eenvoudige vraag van ons, waar wij van u een antwoord op hopen te krijgen. Uw reacties nemen wij mee in ons periodiek overleg met het Werkbedrijf Senzer en in onze contacten met de wethouder en in onze adviezen aan het College van B&W van de gemeente Geldrop-Mierlo. Hoe meer Cliënten er aan dit Panel deelnemen des te groter wordt de hoeveelheid informatie waarover wij kunnen beschikken.

LAAT UW STEM HOREN  !!

Alleen dan kunnen wij onze controletaak op de uitvoering door het Werkbedrijf Senzer te Helmond en de gemeente Geldrop-Mierlo zo goed mogelijk vervullen.

HARTELIJK DANK voor uw medewerking.

 

 

Cliëntenraad Participatiewet en Minima 

e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.